knowledge header

بامسا ( Bamsa )

  • مدیریت منابع سازمان ( ERP)
  • افقی نو ، آینده ای روشن

تاثیرات متقابل معماری سازمانی (EA) و سیستم برنامه ریزی منابع سازمان (ERP)

ارائه شده در دومین همایش کاربردی معماری سازمانی ایران

معماری سازمانی (EA) راهکاری جامع برای همسوسازی استراتژیها، فرایندهای کسب و کار، سیستمها و تکنولوژی در سازمان است. از طرف دیگر سیستم برنامه ریزی منابع سازمان (ERP) یک سیستم اطلاعاتی جامع برای مدیریت موثرتر تمام منابع در یک سازمان است که این مدیریت از طریق اتوماسیون و یکپارچه کردن تمام فرآیندها و در نتیجه بالا بردن کارایی سازمان بدست می آید. یکی از خصوصیتهای بسیار مهم سیستمهای ERP آن است که این سیستمها بر مبنای Best practiceهای فرایندهای سازمانی در دنیا ایجاد شده اند.

باتوجه به تعاریف ارائه شده، یکی از راهکارهایی که در راستای پیاده سازی معماری سازمانی در هر سازمان می تواند پیشنهاد گردد پروژه استقرار و پیاده‌سازی سیستم ERP است که در کلیه لایه های سازمان اعم از لایه استراتژی، کسب و کار ، سیستمها و تکنولوژی تاثیرگذار است. باتوجه به آنکه تعدادی از سازمانها ممکن است قبل از تدوین معماری سازمانی نسبت به پیاده‌سازی سیستم ERP اقدام کرده باشند و یا بر اساس معماری سازمانی خود تصمیم به استقرار سیستم ERP بگیرند آگاهی از تاثیرات متقابل این دو بر یکدیگر بسیار حائز اهمیت می باشد.

در این سمینار ارتباط مابین EA و سیستمهای ERP تشریح گردیده و امکان افزایش ضریب موفقیت پروژه های معماری سازمانی با استفاده از ERP و همچنین امکان افزایش موفقیت پروژه های ERP با استفاده از معماری سازمانی مورد بررسی قرار می گیرد. سوال اصلی مطرح در این سمینار به شرح ذیل می باشد:

سیستمهای ERP چه کمکی در اجرای موفق پروژه های معماری سازمانی خواهند داشت و معماری سازمانی چگونه می تواند برای بهبود پیاده سازی و بهره برداری طولانی مدت از سیستمهای ERP مورد استفاده قرار  گیرد؟

در همین راستا ارتباط تئوریک مابین ERP و EA تشریح گردیده و پتانسیل استراتژیک هریک به تنهایی و درکنار همدیگر مورد بررسی قرار می گیرد. یکی از مباحثی که در این سمینار تاکید ویژه ای بر آن خواهد شد بحث استراتژی رقابتی سازمان و نحوه پوشش آن توسط دو راهکار مطرح (معماری سازمانی و سیستم مدیریت منابع سازمان) می باشد. در این راستا تفاوت استراتژی و کارایی عملکردی مورد بحث قرار گرفته و با توجه به اهمیت هر دو، میزان و حوزه تاثیر EA و ERP بر استراتژی رقابتی و همچنین بالا بردن سطح کارایی عملیاتی مورد بررسی قرار می گیرد.

دربخش دیگری از سمینار، فرایند و نحوه تلفیق این دو مطرح گردیده و به عنوان نمونه‌های عملیاتی داخلی و خارجی از تعامل موفق EA و ERP فعالیتهای انجام شده توسط شرکت بین المللی انفورماتیک سیستم آوران (باسا) در پروژه های ERP خود و همچنین فعالیتهای انجام شده در پروژه های پست دانمارک و شرکت بین‌المللی Carlsberg مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

درصورت نیاز به دریافت فایل مربوط به این سمینار لطفا درخواست خود را از طریق ایمیل به آدرس این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ارسال فرمایید.

مشتریان باسا